18 marraskuuta, 2013

Huomiseen valmistautuen


Tänään ollaan oltu ihan hissun kissun. Rauhallinen hihnalenkki ja aurinkokylpy. Kingi alkoi taas eilen illalla tiputtamaan verta lattialle ja on ollut nyt päivälläkin hiljasen oloinen. Epätavallisen rauhallinen. Sellainen se yleensä on kun sen ei ole hyvä olla. Yöpisut on jo kolmena iltana kastelleet sen nukkumapaikan. Viimeisin antibioottikuuri loppui aamulla. Lääkekuurin aikanakin se on tiputtanut verta aika ajoin.

Huomista leikkausta varten ostettiin Mustista&Mirristä ProCollar, puhallettava kauluri. Alustavien tietojen mukaan sitä pitäisi pitää kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen. Mun käy niin koiraa sääliksi. Ehkä tuo pehmyt kauluri on kuitenkin mukavampi päällä kuin se muovihirvitys. Halauksia ei ole tänään säästelty.
Niin no, säästelläänkö niistä koskaan.

Kingi menee huomenna kastraatioleikkaukseen.
Perusleikkausoperaatio, mutta kyllähän se aina koiran nukuttaminen ja leikkaus ainakin mun sydämen saa muljahtelemaan epämiellyttävästi. Olen lukenut erilaisista toipumistarinoista, toivon vain että meillä menee kaikki hyvin. Loppujen lopuksi tämä jatkossa helpottaa Kingin vointia kun saadaan koko syksyn vaivannut eturauhastulehduskierre katkaistua. Tällä kertaa eturauhanen oli niin reilusti suurentunut, että eläinlääkäri suositteli leikkaushoitoa.

Pitäkäähän peukkuja Kinkulle.

-Katjamaarit-

6 kommenttia:

  1. Voi toista ♥ Kaikkea hyvää huomiselle. Meillä vaivasi aiempaa koiraa Comboa eturauhanen ja pahimmillaan ei pystynyt edes liikkumaan, oli tarkoitus leikkauttaa ukko, mutta 10v tuli sitten se iso muu . Meillä auttoi c-vitamiini yllättävän hyvin. Kyllä se hyvin menee ♥ Mun näkö alkaa olla huono ja leikin täällä ääni näytteen kanssa, hah hah, illan vitsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana, kerroin Kinkulle terkkuja <3

      On ollut kyllä kivulias vaiva, välillä on saanut nostaa koiran auton kyytiin kun ei omin avuin pääse hyppäämään. No, jospa tämä olis nyt pian tässä ja päästään taas treenailemaan ja riekkumaan pallon kanssa. Ai vitsit, en ollut kuullutkaan tuosta c-vitamiinista!

      Poista
  2. :( Toivottavasti kaikki sujui hyvin, vaikka meiän tsemppipeukut tuleeki vähän myöhässä. No, annetaan ny kaikki tsemppipeukut toipumiselle.

    Oon meinannu ostaa varuilta puhallettavan kaulurin meilleki, vaikka toivon, ettei sellaselle tuu tarvetta. Kertoilehan kuinka se teillä toimii. Luulis kyllä mukavammaksi kuin ne muovitrumpetit, vaan lähinnä mietityttää suojaako se tarpeeksi.

    VastaaPoista
  3. Eikäkö hetkinen, eipäs taidakaan tulla myöhässä. Jännä: kirjoitan tätä kommenttia tiistain puolella 19. pvä, mut edellisen kommenttini aikamerkintä näyttää, että ois vielä 18. pvä. :O Eli jaetaas tsemppejä sittenkin myös sinne leikkaukseen, se mokoma kun taitaa olla vasta tuloillaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun tsemppipeukut on laskettu nyt mukaan ;) Kiitos! Pitänee yrittää nukkua itsekin - miten mua voi näin jännittääkin tuo huominen... Ennenkin koiria leikattu.

      Mielenkiinnolla testataan tuota uutta kauluria, palaan sitten täällä kokemuksiin. Myyjä kertoi, ettei se sovi tassuvaivoista kärsiville (ylettyy varpaisiin) eikä pitkäkaulaisille roduille kuten vinttikoirat, koska ne yltää taivutella ihan joka paikkaan. Mut tuollaselle sakemannin räkänokalle <3 kannattaa ainakin kokeilla.

      Huoh, no, ei muuta kuin kuulumisiin!

      Poista
    2. Hyvä! Ja hyvin se menee. :) Jännittäis muakin, sillä eihän noi koskaan kivoja reissuja oo.

      Ok, eli tassuvaivoille tarvis kummiskin oman kaulurinsa sitte. Harmi. Yleensä, jos joku paikka meiän kohelolla kolhiintuu, on se just joku varvas tai vastaava uloke. x)

      Poista